Alle mine kostumer – All my costumes

Jeg går ikke op i halloween overhovedet, men jeg elsker at lave kostumer. Sønnike vil være Frankenstein i år, så endelig fik jeg lov til at sy noget, de sidste par år har han insisteret på papkassekostumer til fastelavn.
I love making costumes. My son wanted to celebrate Halloween and to be Frankensteins monster. So finally I got to SEW a costume. The last few years for Fastelavn he has insisted on cardboard costumes (Fastelavn is”carnival”, the celebration 40 days before Easter. But celebrated our way, which among other things include that children dress up in costume like American children do for Halloween).Jeg kiggede mappen “Kostumer” igennem på min computer. Og fik lyst til at dele med jer, hvad jeg har lavet gennem tiden til fastelavn, halloween og kostumefester.
I looked through my “Costumes” file in my computer, and decided to share with you some of the costumes I have made for Fastelavn, halloween and costume parties over the years.

Krokodille.
Crocodile.Post: Farlig krokodille

Rødhætte og ulven.
Red riding hood and the wolf
Post: rødhætte og ulven.

Dyre-hættetrøjer med ører på hætterne. De var til min søns børnehave (alle skulle lave praktisk arbejde to gange om året, men da jeg er et skravl, foreslog jeg at jeg syede noget til børnehaven i stedet).
Animal hoodies with ears for my son’s kindergarden.


Findus og Peddersen (ja, det er mig).
Findus and Pettson (yes, that is me).
Post: Findus og Peddersen -fest

Herobrine fra Minecraft – øjnene har glimmerstof, og min søn ser ud gennem munden.
Herobrine from Minecraft – the eyes are covered with sparkly fabric and my son looks out through the mouth.

Mig som nedtrampet natsværmer.
Me as trampled upon moth

Spiderman-pigekostume til min niece (hun insisterede på at det ikke var Spiderpige).

Spiderman-girl costume for my niece (she insisted that it was not Spidergirl).
Post: Spiderman-pige

Da min søn og hans ældste niece var små, lavede jeg en del kostumer, der egentlig bare var tøj. De gad ikke alt det udklædning:

Min søn som græsplæne.
My son as a lawn.

Køkkenhave.
Vegetable patch.


Mariehøne. Så vidt jeg husker var der et hårbånd til, men det gad hun ikke at have på.
Ladybug. If I remember correctly, there was also a hairband, but she didn’t want to wear it.

Regnbue. Jeg spurgte min niece hvad hendes yndlingsfarve var. Svar: Regnbuefarvet med glimmer. Som sagt, så gjort (der er glimmer på skørtet).
Rainbow. I asked my niece what her favourite colour was. Answer: Rainbow coloured with sparkles. And so it became (the skirt has sparkles).


Optimus Prime der kunne transformere. Tja, sønnike var glad for den
Optimus Prime that could transform. Well, my son was pleased with it.

Der var også en ret sej transformerende Bumblebee året efter, men desværre nåede jeg ikke at få billeder af den, inden den gik i stykker.

There was also a rather cool transforming Bumblebee the next year but unfortunately I didn’t manage to get any photos before it was wrecked.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *