Den smukke irriterende kjole – That beautiful annoying dress

Hm, jeg ved ikke hvor førbilledet blev af, men denne kjole var for stor og jeg gjorde den ganske simpelt mindre.
Hvilket lyder nemt på skrift, men sjældent har et stykke tøj givet mig så mange problemer. Det ville bare ikke som jeg ville. Jeg lagde kjolen væk flere gange og tog den frem igen. For stoffet er bare så smukt, og jeg VILLE bruge kjolen.
Og det lykkedes mig endelig at få den som jeg ville have den. Så på trods af det manglende førbillede, så lægger jeg billederne af den ud alligevel. Som et symbol på ikke at give op!
I don’t know where the Before photo has been lost to, but this dress was too large and I resized it to my size. Which sounds easy, but it gave me so much trouble. It simply refused to budge. But the fabric was so pretty. I so wanted to be able to use this dress. And in the end I managed to shape the dress as I wanted it. So despite the lacking before photo, I post the dress anyway. As a symbol of not giving up.

Jeg ville have sat bh-stropper bagpå, men det gik slet ikke. Så lige nu har den en midlertidig løsning. Jeg skal nok få klaret denne hurdle også. Nogen idéer?
I wanted to make bra straps  in the back, but couldn’t get it to work out. The straps were too narrow. Do anyone have a good idea on how to make adjustable straps without using bra hardware?

One Comment

  • Buttoned (on the inside like a waistband) straps

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *