Ugens Sparetip: Madplaner #2 – Mad til to dage


Når man laver madplaner kan man planlægge aftensmåltiderne sådan at resterne fra den ene dag, kan bruges den næste.
F.eks.
Dag 1: Kødsovs. Dag 2: Lasagne eller madpandekager med fyld.

Dag 1: Italiensk mad. Dag 2: Fyld på pizza.
Dag 1: Ret med sydamerikansk tilsnit. Dag 2: Tilsæt en dåse bønner og en slat peberfrugt.


Dag 1: Lam. Dag 2: Shawarma.

Dag 1: Gryderet. Dag 2: Kog op sammen med en god portion gulerødder og spidskål.
Dag 1: Grøntsager til rest fra de sidste par dage. Dag 2: Pureret grøntsagssuppe* sammen med en flok kartofler. Evt. et drys bacon.

Dag 1: Fisk. Dag 2: Gratin med fisk i kartoffelmos.

Dag 1: Næsten hvad som helst. Dag 2: Fyld i en tærte.

Dag 1: Klassikeren med en steg, der koges med grønt og… Dag 2: Næste dag koges suppen op med nye grøntsager.

* Køb en god fond i stedet for bouillonterninger. Du kan undlade kødet eller reducere kødmængden meget, uden at smagen mangler noget, og selv en dyr fond er billigt sluppet i forhold til kød.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *