Vinternederdel af kjole

Jeg blev ret forelsket i denne kjole, men designet fungerede slet ikke til mig (det var vist meningen at man skulle se mere kurvet ud, men jeg kom til at se mere firkantet ud), og den var for lille over brystet.
I fell in love with this dress, but it didn’t work for me (made me look less curvy, instead of more curvy) and it was too tight across the chest.

Jeg afprøvede adskillige forskellige løsninger for at få den til at fungere for mig, men til sidst fik den med saksen og blev til en nederdel. En praktisk, pæn og varm vinternederdel, som jeg er glad for. Men jeg er stadig lidt muggen på kjolen….
I tried to make it work for me, but eventually I grabbed my scissors and sliced the wretched thing in half and made myself a nice and warm winter skirt, which I like. But I am still slightly annoyed with that old dress’s defiance…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *