To til en – bluse med tatoveringsmotiv

Jeg forelsked mig totalt i motivet på denne blå oversize T-shirt (er square-shirt er den vel nærmere). Men oversize fungerer bare ikke for mig der er kort og timeglasformet. Jeg kommer til at ligne en tumling.
I fell completely in love with the motive of this bluse oversize T-shirt (square-shirt would be more correct). But I am petite and have an hourglass figure, and oversize make me look like a weeble wobble.

Jeg fandt en kedelig sort bluse frem og transplanterede forsiden af den blå bluse til den sorte.
I found this boring black shirt and transplanted the front of the bluse shirt to the black shirt.


Og nu kan jeg flashe det totalt kære motiv (som giver mig lyst til at klæde mig i rockabilly og pin-up stil).
And now I can show off the darling motive (that makes me want to dress up in rockabilly and pin-up style).

 Det var egentlig min mening at tilpasse længden på den sorte bluse til den blå, men da jeg fik blusen på, syntes jeg at det var fedt, at den sorte var længere. Som en slags alternativ high-low eller en kjolefrakke.
I meant to make the length of the black shirt fit the blue one, but when I put it on, I actually liked it the way it was. It is like an alternative high-low hem or making me think of a man’s tailcoat.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *