Fold dine trusser rundt om bh’en og se fantastisk ud

Alt kan omsys. Alt. Selv trusser. Jeg havde en lille håndfuld g-strenge, som var fulgt gratis med bh’er, jeg i tidernes morgen havde købt. De var røget ind i klædeskabet og var aldrig blevet brugt. Da jeg for nylig sorterede i min garderobe, dukkede de frem, og jeg besluttede mig til at gøre virkelighed af en gimmick.

Da jeg første gang faldt over denne billedserie på Pinterest, var min første tanke at det var en g-strengstrusse. Og så…”Hvad, damen sætter trussen fast i bh’en??”

Everything can be refashioned. Everything, even panties. I had a small handfull of thongs, that was “free gift with purchace” of some bras I once bought. Never used them. When I recently sorted out my wardrobe, they were unearthed and I decided to let an idea of mine come to life.
When I first saw these pictures on Pinterest, my thought was: “That woman is attaching a thong to her bra??”


Sådan en kavalergangsskjuler er jo faktisk en ret god idé. Ikke fordi jeg føler behov for at tildække mig selv vildt, men nogen gange er en udskæring bare for dyb for mig (ca. der hvor man faktisk kan se midten af bh’en). Og så kan jeg godt lide lag-på-lag moden, og med sådan en dims der kan jeg tilføje et lag uden at tilføje tykkelsen af en undertrøje.
Such a cleavage cover is actually a good idea. I don’t feel the need to cover up completely, but a neckline can go too deep. And also I like layering my outfits, and with these I can add a layer without adding the bulk of a camisole.

Jeg startede med at klippe bagsiden af trusserne.
I cut the back off of the panties.

Så tog jeg kavalergangsskjuleren “på” på en bh og markerede hvor der skulle være trykknapper. Og så gang i trykknapper og hammer.
Then I put on the cleavage cover-to-be and marked where to put snaps. And added those.

Før:
Before:

Siderne knappes fast rundt om bh-stropperne og underkanten foldes ned om bh’ens underkant. En velsiddende bh’s underkant vil være tætsiddende nok til at kalavergangsskjulerens underkant bliver siddende.
The sides of the cleavage cover is folded around the straps of the bra and you close the snaps. The lower edge is folded down and around bra edge. A proper tightfitting bra will be able to hold the edge of the cleavage cover in place.

Efter / After


Lidt forskellig styling. Jeg kan godt lide hvordan de tilføjer lidt interessant til en simpel bluse. Lidt som hvis man havde halskæde på.
Styling. I like how they add a bit of interest to a simple shirt. The same way a necklace does.

4 Comments

  • You are welcome, I am glad that it is useful to you.

  • Thank you, this is very usefull!
    I have a few Tangas I don't like to wear "the old way" 😉
    Greetings Ana

  • Exactly. I think very many of us has those lying around from when they were in fashion 10-15 years ago, and have no use for them nowadays.

  • Wow, this is a fab idea!! I've a load of thongs (from my younger dating days of course!!) and now I've a great use for them…….thanks Stine!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *