Nye lange ærmer til T-shirt

Jeg har altid holdt af denne røde bluse, men brugte den meget sjældent, fordi den havde 3/4 ærmer, og dem bryder jeg mig ikke om. Desuden en simpel, sort, langærmet T-shirt.
I really liked the red, patterned T-shirt, but I never wore it, since it had 3/4 sleeves and I don’t like those. Also a basic black longsleeve T-shirt.

Jeg fjernede ærmerne fra den røde T-shirt, klippede ærmerne fra den sorte T-shirt til som raglanærmer og syede de sorte ærmer på den røde T-shirt. Jeg er allerede vild med den og den vil helt klart blive brugt meget mere end den oprindelige T-shirt.
I removed the sleeves of the red shirt, cut the sleeves of the black shirt to become raglan sleeves, and sewed the black sleeves to the red shirt. I love it already and it will surely get a lot more wear.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *