Ny fane med tutorials

Det er gået op for mig, at jeg gradvist er begyndt at være mere beskrivende i mine omsyninger og med flere forklarende billeder, lave tutorials med andre ord.
Jeg vil gerne gøre det muligt for jer læsere at skabe noget lignende det, jeg laver.

For at gøre det ment at finde tutorials’ne igen, har jeg samlet dem under et faneblad, der hedder Tutorials. Du kan finde fanebladet lige herover (kig op :-)).

Syvejledninger med snitmønstre har ændret navn og hedder nu Gratis symønstre.

In English:
I just realised that I have been made more tutorials and generally becoming more descriptive in my posts about refashions over the last period of time. I would like to make it possible for you readers to make something similar to what I do.

So I decided to collect them under a …..(my Danish-English dictionary is from 1995 and only has the most rudimentary computer related words. What on earth is a ‘fane’ called in English?)

Anyway, look up and look for the word Tutorials 😉

2 Comments

  • Det var en god idé. Jeg er faktisk ved at være igennem den store bunke tøj, jeg fik i et tøjbytte for et par måneder siden, og har tænkt på at lave en opsamling.

  • Laver du ikke en dag en opsamling med dine omsyninger? Altså, hvad viste sig at blive brugt, og hvad samler støv i skabet? Og måske dine tanker om hvorfor…
    Det ville jeg gerne læse om 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *