Omsyet sweater omsyet til kort sweater

Da jeg for nyligt i et anfald af forårsrengøringsvanvid (jo, det er et ord) ryddede ud i mit klædeskab, fandt jeg denne bluse. Det var en gammel omsyning. Hvis jeg husker rigtigt var det den allerførste ting, jeg syede med min dengang splinternye overlocker. 
Her er billedet fra dengang:
Og sweateren fik da også en del brug, men så blev det efterhånden til at den lå i skabet og samlede stof. Og hvorfor egentlig?
Tjo, mine sy-kompetencer blev bedre, og jeg kunne se at den faktisk ikke var særlig godt syet. Det generer mig faktisk ikke, man bliver jo kun bedre af at øve sig. Men jeg gad altså ikke bruge den mere. Skulle den videre eller kunne den bruges til noget andet?

Det var stykket fra overskæringen og ned, der var værst. Det var skævt og heller ikke særlig godt syet med nogle sære indsatte kiler i siderne.
Ja, den er faktisk så skæv, som den ser ud til på førbilledet.

Så jeg klippede det nederste stykke af, fjernede kilerne og sømmede blusen. Desuden gik jeg alle sømmene igennem og forbedrede dem.

Nu har jeg en varm cropped sweater, som jeg kan bruge, når jeg gerne vil have varmen, men samtidig gerne være fin i en kjole, ikke pakket væk i metervis af uld.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *