Lige om lidt er det havetid

Når det så småt begynder at blive varmere og lysere, begynder det også at krible i mine fingre for at komme i haven. Men man skal sidde på sine hænder på dette tidspunkt af året, for det er bare en smule for tidligt, en smule for koldt for de fleste planter.
Men jeg kan gøre strukturen klar. Flytte, og bygge og købe ind.

Jeg har købt fire store pallerammer (Pindstrup) som jeg vil have køkkenhave-højbed af, det er de der brædder midt i billedet ;-). Det skal være lige op ad terrassen og jeg glæder mig som et lille barn til at få det klar.

Jeg skal bare liiiige fjerne en gigantisk rod af en ‘ribes’. Kryds fingre for at den ikke går alt for dybt.

Kaninerne nyder at være på græs. Jeg har planer om at lave
en større indhegning til dem, både så de har mere plads og så det er
til at være derinde sammen med dem.

Min jordvold bagerst i haven har jeg endelig fundet et formål til. Den skal være blomsterbed. Jeg har byttet mig til en masse forskellige blomsterfrø og går og drømmer om et duvende blomsterhav.

På terrassen er havemøblerne sat frem (det er jo sommertid fra i morgen), de store krukker gjort klar og jeg er ved at pille træfliserne op til den årlige afbankning og fejning under dem.
Pallesofaen er sat ud, og jeg overvejer om jeg skal have tomater på terrassen igen i år.

Jeg elsker lammeøre, og jeg fik lov til at grave en masse op et sted, hvor de groede som ukrudt. Ih, hvor er jeg glad for at jeg endelig har dem i min have. Jeg dyrkede nogen fra frø sidste år, men kom til at slå dem ihjel. Disse er vist noget mere etablerede.

Snart, snart, snart.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *