Gravemaskine-lagkage

Så fik jeg tømt mit kamera, og der var også billederne fra min søns fødselsdag, inkl. hans lagkage. Eller rettere, vores lagkage. Vi har nemlig fødselsdag tæt på hinanden. Og jeg havde lavet en kage, som havde to helt forskellige halvdele. En for mig og en for sønnike (det insisterer han på, selvom jeg nu sagtens kan undvære en lagkage til mig).

Hans del var med kagecreme med flødeskum, kakao og grofthakket chokolade.
Sådan lavede jeg “udgravningen”:
Jeg gravede lidt kage væk, satte en (skoldet) gravemaskine på kagen og dryssede lidt hakket chokolade, så det så ud som om, gravmaskinen gravede det ud. Det var nemt og hurtigt og ikke nær så kompliceret som superkagerne i fondant, sukkermasse og marcipan, som man ser rundt omkring.
Ovenpå kagen havde sønnen skrevet sit navn med smeltet chokolade. Desuden synes han at der skulle være:
– en dinosaur
– lys
– fødselsdagsflag
– cocktailparaplyer
– sukkerkugler.
Han var MEGET stolt af sin kreation :-).

“Min” del var med flødeskum med 300 g letkogte hindbær (husk at lade bærrene køle HELT af, før du blander dem i flødeskummen). Ovenpå helt enkelt dækket med mørk chokolade og friske hindbær.

Kagen var et hit, både i udseende og smag.

 

One Comment

  • Hvor er den fin og drenget, tillykke!

    – Anne

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *