GIVEAWAY – 62 strikkede firkanter

Jeg strikkede firkanter.

Jeg strikkede og strikkede,

og tænkte og tænkte,
 
i et helt år.

Da året var overstået, var jeg færdig med at spekulere, og tog en stor beslutning. 
Og havde strikket 62 firkanter.

Nu har firkanterne ligget et par år. Det var meningen, at de skulle blive til et tæppe, men jeg fik ikke syet dem sammen. Firkanterne havde haft størst mening i øjeblikket, som et fokus mens jeg tænkte. Men nu er jeg kommet videre.
Så jeg har besluttet mig til at firkanterne også skal videre.
Og jeg har lyst til at sende dem ud i verden, til jer kære læsere :-).

Info:
– Firkanterne er strikket af 100% uld.
– Der er 62 firkanter. De fleste er 23,5 cm x 23,5 cm, men nogle få er lidt større eller lidt mindre.
– Der følger to nøgler turkis garn af samme slags med (ca. 200 g).
– Røg-, parfume- og dyrefrit hjem.
– Garnet er fast i strukturen og vil måske kradse særligt sarte, men jeg er sart og jeg har det fint med garnet, så længe det ikke er mod halsen.
– Mønstret er et af mine favoritter: Ballband dishcloth pattern.

Jeg elsker kreativitet, så reglerne er som følger:

Skriv en kommentar med en idé til, 
hvordan man kan bruge strikkede firkanter


Og fortæl også gerne, hvad du ønsker selv at bruge firkanterne til.

Intet andet. Du behøver ikke at dele hverken blog, giveaway eller billede, eller følge hverken det ene eller andet sted. Men det vil være dejligt, hvis du har lyst.

Hvad med……En flok skumgummi-kuber betrukket med strikkede
firkanter. Betrække en lænestol med
strik. Eller hvad med en
rumdeler. Eller lave beklædning ud af dem: En hel flok pulsvarmere.  Eller halstørklæder
(eller ét kæmpelangt halstørklæde).
Tæppet må også gerne blive til et tæppe. Jeg kan godt lide tanken om, at det holder nogen varm, som et bjørnekram fra mig. Et barnvognstæppe. Eller et kørestolstæppe. Eller et tæppe til en, som intet tæppe har.

NB! Din kommentar kan først ses, når jeg har godkendt den.

17 Comments

 • Nøøøjjjj hvor er de fine 🙂
  Jeg vil helt klar sy et tæppe med dem, gerne med nogle denim firkanter imellem for at få et lidt anderledes look 😀

 • Jeg ville bruge dem som et kreativt indslag på syet tøj. Det ville give et anderledes look samt en blandet struktur og følelse. Det synes jeg, vi trænger til i stedet for al den sædvanlige jersey og bomuld mv. 🙂

 • Jeg er vild med alle farverne :-)!! Min datter og jeg mangler et godt og lækkert tæppe til at putte sig i, når vi sidder/ligger i sofaen. Så hos mig vil firkanterne få lov at blive sammen – alle sammen ;-). Og jeg kan bare mærke, hvor mange glade følelser, det også vil give at se på tæppet, når det ligger hen over armlænet og spreder farvehygge <3.

  Gode hilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

 • De ville blive til sofapuder som passer perfekt til vores sofa, hvis jeg vandt dem:) Og det vil jeg rigtigt gerne!

 • Jeg har en mission om at fylde hjemmet med håndlavet tæpper og dette ville blive en smuk perle i samlingen.

  Ellers kunne de bruges til mindre tæpper tæpper bilture med ungerne. Eller morgentæpper. Når ungerne lige er vågnet vil de gerne sidde under et uldtæppe i sofaen og vågne.

  Men ellers er lapper jo brugbare til ja…. sutsko og tasker og nederdele og….:)

 • Jeg ville ønske det til min yngste – der trods sine 3½ år stadig bruger sine baby-dyne eller dvs det går ikek mere da den nu er gået i stykker (arvestykke fra storebror) og så ville det jo være fantastisk at få syet dem sammen til et dejlig tæppe som kan overtage hans puttedyne plads.

  Sikke mange timers arbejde der må ligge bag.

 • Hvor er de lækre. Jeg ville lave en poncho eller et sjal ud af dem. De skulle hold mig varme dagligt på det meget kolde universitet.

 • Super fint mønster. De skulle helt klart bruges til et slumretæppe her 🙂

 • Sikke en fin giveaway! Firkanterne kunne jo bruges til en vest, et tæppe eller måske noget, jeg ikke er kommet i tanker om endnu?

 • Nej, hvor er det et fint mønster!! Jeg tror, jeg vil lave et tæppe ud af det – et sengetæppe, hvis muligt. Eller et sofatæppe.

 • virkelig skønne lapper, jeg ville hækle dem sammen til et skønt tæppe til at putte mig i, når jeg sidder og strikker i sofahjørnet om aftenen:)

 • Jeg har længe ønsket mig et tæppe bestående af strikkede "oldemor-firkanter", men da jeg ikke kan strike og den slags tæpper er frygteligt dyre (i hvert fald for en fattiglus som mig) så er det indtil nu, blevet ved drømmen. Derfor kunne det da være intet mindre end fantastisk at vinde et sæt færdige firkanter lige klar til at blive sat sammen til et tæppe. Jeg kan allerede se for mig, hvordan det vil se ud, når det ligger hen over min seng 🙂

 • De kunne blive en fin nederdel eller to tæpper et til min søn på 4 som har en immundefekt og lillesøster som er født 8 uger for tidlig og nu vejer ca 2500 g og bor i uld

 • Altså jeg er ikke selv helt vildt kreativ (selv om jeg gerne ville være det), så derfor har jeg ikke mange ideer til hvad man kunne bruge dem til. Jeg ville bare gerne sætte dem sammen til et lækkert kludetæppe.

  Mie
  miekrumme(a)hotmail.com

 • Flot flot give-away.
  Hvis jeg bliver den heldige, så vil jeg sy firkanterne sammen til en "box" og lægge en skumgummihynde/-madras indeni og bruge den som underlag på vores bænk.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

 • Uh, nogen fine firkanter.

  De kunne bruges til en vest eller en nederdel. Eller som lommer på bukser eller kjoler.

  Eller bare blive til et rigtigt fint tæppe.

  Hvad de skal blive til hvis de kommer hjem til mig? Det er et godt spørgsmål. Der er så mange gode muligheder. Det bliver svært at vælge. 🙂

 • Uh, nogen fine firkanter.

  De kunne bruges til en vest eller en nederdel. Eller som lommer på bukser eller kjoler.

  Eller bare blive til et rigtigt fint tæppe.

  Hvad de skal blive til hvis de kommer hjem til mig? Det er et godt spørgsmål. Der er så mange gode muligheder. Det bliver svært at vælge. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *