Sommerkjole til nederdel

Jeg lavede selv denne kjole for et par år siden, og var rigtig glad for den. Men bærestykket sad virkelig dårligt, både ved ærmegabene, i halsen og om brystet. Så selvom jeg syntes godt om den med det pudsige græsstof, gik jeg aldrig med den.

Det er fjollet at have noget i skabet, som man aldrig bruger, så jeg fik endelig overtalt mig selv til at give slip på den. Jeg klippede bærestykket af, tilpassede længden til nederdel, satte en lynlås i og sømmede overkanten.
Nu en enkel hvid nederdel, som jeg er sikker på bliver brugt.

One Comment

  • Den er blevet rigtig fin som nederdel og nu har du jo et hav af muligheder for at sætte forskellige sommertoppe til 🙂

    Kh. Linette

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *