Fed bomberjakke

Da jeg spottede den fineste blåternede bomberjakke i en genbrugsforretning, var det lige før jeg havde kastet mig efter den, som en amerikansk fodboldspiller efter bolden.

Men det gør voksne damer selvfølgelig ikke, så jeg gik pænt – og en lille smule hurtigt – over og tog den ned af stangen. For den havde bare SÅ meget potentiale, for ikke at tale om stil (og er en del billigere end den Popsugar bomber jakke til $1000 som jeg har savlet over, helt præcist 994$, da jeg har betalt 40 kr. for jakken).

Billede…..Jeg sikker på at jeg har et før-billede et sted, men ikke om jeg kan finde det. Grrr. Forestil jer det samme som efter-billedet, men med kedeligt, mat, fnulret blegblå ribkant. Og lige så kedelige blå plasticknapper. Den lignede det, den var, et slidt levn fra nogens klædeskab.
Og så lå den….og lå….lææænge. For det var egentlig ikke noget spændende, der skulle gøres ved den. Jeg ville skifte ribben og knapperne, og det er der jo ikke megen fantasifuld kreativitet over. 
Men heldigvis mødes jeg af og til med en veninde til syaftener. De aftener er rigtig gode at tage de projekter med til, som jeg ikke rigtig kan komme i gang med eller få afsluttet. For det er lidt som at have en løbemakker, der bakker op, hepper og som man på en måde føler sig forpligtet overfor.
Så endelig er den klar. Jeg kan vist lige nå at få den brugt med en trøje under, inden det bliver for koldt.

Blizten gør knapperne helt matte i skæret, de er mere tydelige i virkeligheden.

Jeg var så vild med jakken, at jeg brød min regel nr. 1, når det kommer til omsyninger: Nemlig at jeg ikke må købe noget til dem, ud over absolutte basisting som sytråd og elastik.
Jeg købte 9 smukke knapper i antikmessing-look, der lige giver jakken det ekstra. Her ses de bedre

One Comment

  • Øj øj øj den er fed! Godt du fik det klaret! 🙂 Og kender det godt – har også selv nogle af de der 'kedelige' omsyninger liggende.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *