Vest og benvarmere af en filtet sweater

Dette var min yndlingssweater indtil nogen (ikke mig selv) vaskede den på 40 C og den krøb og filtede lidt. Det er flere år siden, men jeg nænnede ikke at skille mig af med den. Den har den flotteste, strålende røde farve.
Men kunne heller ikke helt finde ud af, hvad jeg skulle gøre med den. For nylig klippede jeg den op midt fortil, tænkte at jeg måske kunne sætte nogle paneler ind, til en cradigan, men syntes alligevel ikke at det virkede som den rette idé. Den var raglan, så jeg kunne heller ikke bare fjerne ærmerne ved omsyningen.

Pludselig blev jeg ramt af inspiration; Jeg kunne da klippe ærmerne af, men sådan at det øverst af raglanærmerrne stadig var på. Det har jeg også gjort før med en anden sweater.
jeg tog også en smule af halsen, det gav en bedre pasform.

Stoffet var ikke filtet nok til at at det ikke løb, så jeg sømmede de rå kanter. Nu en dejlig varm vest med stil.

Jeg lavede et par benvarmere af ærmerne, bare ved at klippe dem lige og sømme dem.

One Comment

  • Så smart altså!! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *