Mit nye yndlingssytilbehør og en ny nederdel

Bred blondeelastik! Hold op hvor får jeg brugt det til mange ting. Fleksibiliteten af elastik, og det er blonde, så det er pænt at kigge på.
Remme, bånd til et par sko, en måde at fikse kedelige supermarkedstrusser på (de kostede 15 kr. på tilbud, 60 cm elastik er 12 kr. = 27 kr. i alt, og trusser der ser fancy ud :-).

Stof2000 har det til 19,95 kr./meter i sort og hvid (og nu må de godt snart begynde at sponsorere mig). Det er 40 mm bredt.
Stof og Stil har også blondeelastik og i mange farver, men desværre kun i bredder op til 20 mm, og det er netop bredden, der gør det så brugbart for mig.

Nå, til sagen. Jeg har omsyet en nederdel. Jeg købte den for et par år siden i h&m på tilbud. De havde den kun i str. 36 og jeg er 38, men jeg købte den alligevel. Og så har den så ligget i bunken siden… Indtil, tadaaa: Blondeelastik!

Før:

 Jeg pillede for- og bagstykke fra hinanden.

Syede blondeelastikken på forstykket og derefter bagstykket til blondeelastikken.

Og nu passer den 😀

Siderne:

In English:
I have a new love when it comes to sewing accessories: Wide stretch elastic. It has so many uses.
I bought this skirt on a sale a few years ago a size too small. A size S, and I am not wearing it in the picture, since I looked like a rolled sausage, when I did.
Enter: Stretch elastic. Now it fits!
I am one size smaller at the waist than at the hips, so I made sort of a pleat with the elastic at the waist for a better fit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *