Redesign af sandaler

En dag i København med masser af gåen rundt gav temmelig smertende fødder, da det viste sig, at mine sandaler slet ikke var egnet til at gå langt i. Der var mange kilometer tilbage, så jeg endte med at købe et par meget billige ergonomiske sandaler med god sål. Det reddede mine fødder!
Men nu har jeg altså disse sandaler, som efter min mening ligner noget, mine bedsteforældre ville gå med. Desuden gnavede hælremmen lidt.

 Så jeg klippede den af og syede et stykke blondeelastik (Stof2000, 40 mm) på i stedet.

Mere behagelige, lidt mindre gammelkonede. Men trendy bliver de aldrig…In English:
Wonderfully comfortable sandals…in a style, I most often see on grannies.
Also the back strap chafed my skin.
So I removed the back strap a replaced it with a piece of elastic lace.

No more chafing and slightly less granny-esque sandals

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *