Omsyning af ærmer, så der er plads til mullerne

Jeg syede denne tunika/kjole (Ottobre  ) sidste år og var rigtig glad for den. Den var dog lige det mindste, især ærmerne sad helt stramt til. Nu er jeg begyndt at træne, og de få, ydmyge centimeter, jeg har øget mit overarmsmål har gjort ærmerne virkelig ubehageligt stramme på mig.
Jeg kortede ærmerne af og brugte lidt af afklippet til et par små kiler.
En i hver side og så sømning af ærmekanten. Sådan ser den ene kile ud i.
Og sådan ser tunikaen/kjolen ud nu. Jeg kan passe ærmerne, og det har faktisk også lettet på udtrykket, at den har korte ærmer nu. 

2 Comments

  • Great job! The gussets are such clever ideas!

  • Den er så fin med korte ærmer, synes faktisk det klær den meget bedre. Du er for sej med omsygninger af tøj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *