Mission Spar 2014

Jeg vil have større økonomisk frihed. Ganske enkelt. Og derfor har jeg besluttet at 2014 bliver året, hvor jeg fokuserer på at bruge så få penge som muligt. 

Nu er jeg igang . Vær velkommen til at slå følge med migTil en start:

Jeg tager en sparer på madbudgettet i januar, og så bestiller jeg en stor økologisk kyllingepakke online.

De kyllinger har langt mere “gods” og smag i sig, kroppen er tilfredsstillet efter mindre, sært nok (mon der er forskel på kvaliteten af musklerne? En bedre fedtsyresammensætning el.lign).
Så når man tager højde for det, svarer det vel til omkring 50 kr./kg. Det er billigere end Nettos de billige lage-pumpede kyllinger! 
Plus at jeg faktisk køber et produkt, hvor der er fokus på dyrevelværd.

To fluer med ét smæk: Jeg får billig kylling, og støtter bedre dyrevelfærd.

4 Comments

 • Samme projekt her hjemme og hver en krone brugt noteres og alle udgifter er gennemgået – farvel dyr tv pakke og goddag netflix

  Glæder mig til at følge din blog, som jeg lige ramlede ind i (efter link i fb gruppe)

 • Jeg havde bevidst ikke skrevet hvor, da min "gamle" leverandør har lavet ændringer på, hvor meget man skal købe, for at få fri porto.
  Men efter at have undersøgt de forskellige udbydere af økologisk og "velfærds"-kylling, er jeg kommet frem til at den sædvanlige stadig er billigst, selv med højere porto.
  Og deres produkter er virkelig gode.
  Det er Hopballe Mølle: http://www.hopballe.dk (klik på Butik øverst og derefter Kyllinger ude til venstre).

 • Jeg går med præcis samme tanker! Jeg ønsker mig også mere økonomisk overblik: forstået på den måde at jeg gerne vil blive bedre til at bruge mine penge. Netop som du skriver, så bruger du pengene meget mere fornuftigt ved at købe stort ind af kylling, men du får den bonus at det er øko til samme pris som et ringere produkt. Hvor køber du kyllingen? Vh Ditte

 • hvor bestiller du kylling henne?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *