Vanteopbevarings-halstørklæde

På trods af min fremskredne alder på 33 år, er jeg på ét område som en 8-årig: Jeg smider konstant mine vanter væk. Igen og igen. Indtil nu har jeg klaret det ved at købe de billige bomuldsfingervanter, når jeg fandt tilbud (som sidste år, hvor jeg købte 12 par til 60 kr. i Bilka i marts, som jeg har brugt denne vinter). Men helt ærlig….det kan jeg altså gøre bedre!
Så nu har jeg strikket denne halsvarmer/halstørklæde. 
30 masker, brombærmønster og strikket rundt på en lille rundpind, til det var lang nok.
Til sidst lavede jeg en spids/klap (lukkede af for et par masker i hver side på hver tredje pind, lavede knaphul og lukkede de sidste par masker af).
Så syede jeg tørklædet sammen i den modsatte ende og syede en knap på til lukning af klappen.

Klappen kan åbnes. Da tørklædet er rundstrikket, er det jo hult indvendig, og der er plads til at opbevare ting…

 ….små ting….der ikke vejer så meget..: Vanter! 😀

At tørklædet så er strikket i alpaca og er superdejlig blødt, at det matcher min nye hue i samme garn og farve og at jeg lige manglede et tørklæde, så min ellers dejlige vinterfrakke ikke kradser mig på halsen, der hvor lynlåsen sidder på den, det er bare bonus :).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *