Pailletter og høje hæle

De sidste par dage har jeg været totalt overdresset og det er fedt! 

Det startede med at jeg havde lyst til at have min grønne skjorte på, kort grøn underkjole under. Og så passede tynde, mokkafarvede nyloner og de sorte hæle godt til. 


Da jeg fik kigget mig i spejlet, var det vel overdrevet til en tur i IKEA, og jeg skulle til at gå ind og skifte. 

Men så var det, jeg kom til at tænke på min veninde, som har tabt en del kilo. Hun er nu begyndt at gå i de mest fantastiske kjoler. Flotte udskæringer, feminine kurver, lækre farver, strutskørter osv. Og hun stråler! 
Og det er ikke bare til fest, men også til hverdag. For hvorfor egentlig ikke være fabulous til hverdag også? . Det er så inspirerende! Hvis hun kan, kan jeg også. 

Så mig i IKEA med pailletter og hæle.

I dag har jeg gravet i strømpeskuffen efter nogle af de lækre nyloner, jeg sjældent går med, fordi jeg synes, at de er lidt for meget til hverdag. Men nu skal de frem! Så i dag har jeg et par med blomster på, på og min grønne hørkjole. 

Og jeg kan ikke lade være med at blive ved med at gå rundt og smile :).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *