Mors dag

Hvad finder man egentlig på, når afkommet ikke er hjemme på Mors dag, og der ikke lige er en mand i huset heller? 
Her: Tøsetur, et smut i IKEA og et besøg hos en ven. 
Derefter indkøb af sønderjyske kålpølser og nye grønne asparges. Aspargesne grillede jeg på panden i omkring 5 min. med sesamfrø (og hvidløg havde jeg kunne tåle det). Vendt i en smule østerssauce, inden de kom op på tallerkenen til kålpølsen og en god sennep fra Bornholmerdelikatesser. Rent guf!
Og resten af rabarbersmuldrekagen (på de første rabarber fra min have) fra tøsekomsammenen til dessert.
Jeg lod mig lokke på vejen ud af IKEA. Mors dag forbindes jo ofte (af blomsterhandlerne) med at man skal have blomster. Aner ikke hvad den er, ud over “stenbedsstaude”, for det stod på skiltet, og det var alt hvad ekspedienten også vidste. Men køn er den.

One Comment

  • Det er en type stenbræk… mener den bliver kaldt porcelænsblomst.
    Jeg har den selv med pink og lyserøde blomster. Den fungerer rigtigt fint som bundplante i et staudebed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *