Nusseri

Jeg nusser med planter og nyder enormt at jeg endelig kan komme i haven.
Tomater og chili kommet ud af deres kapillærkasse og i større potter.

Patchworktæppe, som jeg arvede. Det var ikke monteret, så det har jeg så gjort.
Bagstof og mellemfoer af et uldtæppe. Det lækkert varmt og kommer til at have fast plads på terrassen til at putte med på sommeraftener.

Orv, vi har spottet Orientekspressen. No kidding. Jeg havde ikke lige fulgt med i nyhederne, så havde ikke opdaget at dette særtog ville køre igenem Danmark. Og så holdt det der pludselig. Med krummelurer og uniformerede tjenere og spisevogne med lyserøde lamper. 80 år gamle vogne renoveret så de nemt kan klare turen Stockholm – Venedig.
Historiens vingesus, drømme om eksotiske himmelstrøg for 80 år siden og luksus. Øøøjj :).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *