Strikketante – Wingspan

Endelig færdig med mit Wingspan sjal 😀

 

Modifikationer: Originalen har 8 trekanter. Jeg valgte at fortsætte derudover og desuden gradvist reducere antallet af masker, så sjalet det blev smallere og smallere. Henholdsvis 90, 75 og 60 masker i trekanterne. Nu er det et tørklæde i stedet for.

Garn: Knap 300 g Kauni.
Pinde: 3½.
Kan mønstret anbefales? JA! Det er den fedeste måde at få brugt garn med lange farveskift. Mønstret fremhæver virkelig det bedste ved den type garn. Og så er det en sjov måde at bruge forkortede pinde.

Og så straks i gang med noget andet. Jeg faldt over denne trøje fra Desigual:

…og blev totalt forelsket!

Så nu er jeg gået igang med at strikke et halstørklæde efter samme princip. Gravede mine rester frem (så kan jeg også komme i bund i dem).
Jeg har lige lagt nogle opskrifter fra gratisbladet Kulør op her på bloggen, og har valgt at bruge tørklædet ‘Et Strejf af Neon’ som mønster, bare i farver i stedet for.

Hver gang der er et skift i mønstret, så skifter jeg farver.

Lige nu synes jeg at det er tudegrimt, men jeg tror at det bliver fedt, når jeg har fået brugt en hel masse forskellige farver i forskellige mønstre. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *