Mobilt drivhus/udestue

Se lige de her. Er det da simpelthen ikke den mest geniale idé? De hedder Urban Green House http://www.urbangreenhouse.dk.

Det er en studerende, der lavede dem som afgangsprojekt, og alle, der så dem, tiggede om, at de blev sat i produktion ;).

Ud over at selve idéen er fantastisk, så kan jeg rigtig godt lide det moderne, enkle udtryk, disse flytbare drivhuse/udestuer har.
Perfekt:
– Hvis man kun har en lillebitte terasse, 
– Til gården hvis man bor i etageejendom. Særlig steder med masser af trist beton, hvor man ikke kan få lov til at lave gården om til grønt område. Selv et hjørne af et parkeringsplads kunne have plads til sådan et.  
– Hvis man bor et sted med meget skygge, eller meget forskellige skyggeforhold forskellige tidspunkter på året, så man kan flytte det hen, hvor solen er.
– Hvis man bor i et lejet hus og ikke må bygge udestue eller drivhus.
– Eller hvis man ikke vil lave en permanent struktur i haven, hvis man gerne vil kunne tage sit drivhus/udestue med sig.
– Til den lille kolonihave
Osv. osv.
Jeg ønsker mig sådan et! Jeg har godt nok 300 kvm have.
Men de er vildt fede, og så har jeg ikke lige råd til en udestue. Og det kunne da være totalt lækkert at kunne sidde “ude” og nyde en kop the om aftenen, når det egentlig er lidt for koldt til at være ude.
Den er en ægte opfindelse: En af den slags ting, hvor man tænker; “Ja, det er da en indlysende god idé, utroligt at ingen har fundet på det før”.
Beboet (der er også plads til voksne 😉 )

 Længst væk ses den indbyggede siddeplads, som samtidig er en kasse til ting og sager, hynder osv.

 Natur og en grøn oase midt i byen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *