90’er retro?

Jeg har ryddet op på mit loft, og fandt mine gamle opskriftsmapper fra tiden før bloggen. De er samlet fra ca. 1993 og indtil bloggens start i 2006. Masser af inspiration til nye opskrifter og nye blogindlæg :).
Der er mega-mange små opskriftshæfter. Det var vist et hit i tiden før, internettet blev et massemedie for alle.

Jeg fniser lidt af de mange dessertopskrifter med margens (hvad f.eks. med marengs med ananas og cocktailbær? Eller de allestedsnærværende margensreder), og der er virkelig retro i flødestuvet pasta med masser af rucola og pinjekerner!

Jeg planlægger at sortere ud i mapperne, men hvordan nænner man dog at skille sig af med Familie Journalens opskrift på en brunch, der mest minder mig om en rejecocktail? Det er jo et tidsdokument. Et levende minde om sin tid. Historie! 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *