Nyt fra vestfronten

Jeg har været underdrejet i 1½ uge med lngebetændelse, men er nu ved at være ovenpå igen. Så der er også på tide at få opdateret bloggen.
Hvad nyt så?
Jeg har bagt småkager. De er fra et lille Amo-hæfte og skulle vist forestille at være amerikanske cookies, men der er mere dansk småkage over dem, trods udseendet. Men bortset fra begrebsfovirringen smagte det fantastisk og R var meget stolt over at hjælpe til med at lave dem (og spørger hele tiden om vi ikke skal lave nogle flere af dem):

Jeg fik også lavet lidt småprojekter færdige. Blandt andet en indkøbspose af en gammel T-shirt:

Da jeg fik det lidt bedre var jeg ude på et par gåture og nyde vejret. Hvor jeg dog elsker efteråret! Det er en kliche, men jeg er totalt ligeglad. Jeg nyyyyder bare efteråret, så længe det varer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *