Økovejen.dk er min nye bedste ven

Så fik jeg min anden levering fra økovejen.dk og jeg er stadig begejstret. Økologiske, friske og flotte grøntsager.

Og det allerbedste er at jeg slipper for at slæææææbe kilovis af gulerødder og kartofler hjem. Her er 14 kg kartofler og gulerødder, samt ca. 5 kg andet. Hvor jeg dog nyder at slippe for at skulle have det med hjem på cyklen:

Rimelig priser – faktisk ofte lige så billigt som de konventionelle i vores lokale supermarked. Og leveringen er kun 29 kr.
OG jeg kan selv kan vælge, hvad jeg vil have. De der kasse-abonnementer er jo fint, men fordi jeg er allergisk overfor alle løg (løg, hvidløg, porrer, purløg, forårsløg), og så ville jeg jo være nødt til at smide ud hver gang og spilde penge.

Thihi, det er sgu lige før man skulle tro at jeg fik procenter af firmaet ;), men jeg er bare glad for endelig at have fundet en leverandør af økogrønt, som både er billig og leverer god kvalitet.

Og så fik jeg lige brugt lidt af de dejlige grøntsager:
Fiskefilet på en bund af gulerødder og fennikel i tern (lige fået et par minutter på panden først), med en slat fløde, salt og peber samt provencekrydderi. Bare 15 min. i ovnen på 200 C. Vi spiste det med kartofler til.

2 Comments

  • Meget enig. Jeg har også lige fået fra økovejen for første gang og det er helt klart ikke sidste gang. Det er lækkert man også kan købe kolonialvarer og mel. Det bliver også hurtigt meget tungt ;-D

  • nammenam det ser lækkert ud… Måske vi skulle overveje sådan et par kasser også… Får i øjeblikket fra Årstiderne, og de har skuffet lidt den seneste tid….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *