Mine brownies!

Mums! Andet er der ikke at sige. Mums! Dejlig tæt chokoladesmag og lige sådan lidt blød i det, som brownies skal være.
Vi spiste dem sammen med en kugle god flødeis (det skal helst være en økologisk eller Polaris, der som en af de eneste, også er lavet på rigtig fløde). Perfekt.

Brownies
4 æg
1 dl surmælksprodukt (eks. yoghurt naturel)
225 g sukker
150 g smør
korn af ½ stang vanilje (eller 2 tsk. vaniljesukker)
50-100 g hasselnødder, grofthakkede
½ tsk bagepulver
5 spsk kakao
50 g mørk chokolade
90 g mel
Bradepande på ca. 25 x 35 cm

Ovnen sættes til 175 C.
Æg, sukker og vanilje piskes sammen.
Smør og mørk chokolade brækket i mindre stykker smeltes, og surmælksproduktes hældes i, når det er afkølet lidt.
Hasselnødderne hakkes groft og blandes med mel og kakao og bagepulver.

Rør skiftesvis smør-chokoladeblandingen og mel-blandingen i æggesnapsen.
Hæld dejen i den smør- og meldryssede form. Bages i en halv time i midten af ovnen.
Afkøles i et kvarters tid, skæres i firkanter på 5 x 5 cm og afkøles på en bagerist. Kom i en tætsluttende dåse.
R fik lige lov til at smage, og det var en stor succes. Men han var ikke meget for at skulle sove bagefter. Sukker = hyper 😉 – så kan vi lære det.´



In English:Lovely brownies for the easter dinner. R got a sneak eat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *