Jul/Yul

Billeder virker stadig ikke, så er det ikke lige så sjovt at blogge…
Hvorom alting er, jeg har haft en dejlig julemåned, tilbragt sammen med venner og familie (og familie og familie…). Jeg fik en topmadras i julegave, den glæder jeg mig til at teste. Min kæreste gave mig en ring, en replika af en jernalderring fundet på Bornholm. Oh…og jeg fik The Compleat Meadmaker, lige hvad jeg havde brug for.
Vi spiste for meget, spiste småkager og ris á la mande, spillede spil og fejrede morfars fødselsdag. Dejlig jul, nu er jeg træt og trænger til ferie….og jeg har lyst til at leve af havregrød og grøntsager i et par dage…

In English:
No pictures, then its not as fun to blog…
Anyway, I’ve had a very nice jul, spending time with friends and family (and family and family). Jule-presents: Most notably I got a new mattress, looking forward to testing it. My boyfriend gave me a lovely ring, a replica of one from the Iron Age, found on Bornholm. Oh…and I got The Compleat Meadmaker, very useful indeed!
We ate too much, had a lot of jule-cookies and the fantastic ris á la mande. We played boardgames, and celebrated morfars birthday. Lovely jul, now I’m tired and need a vacation…and I feel like “fasting” on oat porridge and vegetables for at few days…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *