Lindholm Høje Vikingemarked

Jeg var på marked i weekenden, jeg havde lidt af mit plantefarvede garn med som jeg viste frem og trættede folk med detaljer om plantefarvning 😉
Jeg havde ikke mit kampgear med, da jeg jo skulle være håndværker sammen med Wunjo, men det er en af de dårligere idéer jeg har fået. Jeg havde virkelig lyst til at fatte scram og skjold. Hvor hyggeligt håndværkere end har det, giver det ikke det adrenalinkick som kamp gør.
Derfor var det også fint, at jeg fik tilbudet om at være med til træningen, men de kunne ikke finde mig, da de skulle til at træne (var gået død i teltet, og gik åbenbart i den grad i ét med soveposer og uldtæpper). Æv. Ingen tvivl om at jeg fremover også tager gearet med, når jeg er afsted som håndværker. Nu ser jeg bare med manglende tålmod frem til Trelleborg, hvor jeg IKKE er håndværker, men kun kriger. To hele uger, der er alt for lang tid til.
Jeg synes, at jeg til en forandring fra kampscener, ville poste lidt billeder af døde og døende krigere. Ja, ja, jeg er lidt morbid, men det er skam en væsentligt ting at kunne dø godt ;). Ask og Ulfhednir krigere viser, hvordan det gøres (Nå ja, og lige en ting til: Kvindelige krigere styrer!!):

Tre enkle skridt til at dø godt

1. Først skal man slås ihjel:
…så han kan mærke det! 😉 (picture1)

Skal du også smage mit sværd?!! (picture2)

2. Dernæst skal man dø spektakulært og dramatisk:

Kunsten at dø, version 1 (picture3)

Kunsten at dø, version 2 (picture4)


3. Og sidst, men ikke mindst, skal man mestre at ligge og se ud som ravneføde:

Er du helt død nu, så? (picture5)

Hels ejendom, dog får hun ikke lov at beholde ham længe, (picture6)

for kampgrupper har den skik at vække vore døde, efter at de er blevet slået ihjel. Nogle undrende tilskuere til det grusomme slagteri undrer sig af og til over at de døde ikke efterlades, men så ville de endnu levende blive meget få….og så er der jo ikke nogen at slås med.

In English:
Was at the Lindholm Høje market this weekend, as plant dyer. So I didn’t bring my fighting gear, which turned out to be a really bad idea. I missed fighting very much. At future markets I will bring my fighting gear also, when I am at market as craftswoman.

The art of dying (not dyeing;) ) :
1. To be killed properly (picture1 and 2)
2. To die spectacularly (picture3 and 4)
3. To look like ravens feed (picture5 and 6)
And then… the dead are resurrected, so they can get killed again another day 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *