Karmøy Vikingfestival

Det var et godt marked!!! En dejlig lille bitte ø ude i den norske “skærgård” næsten dækket af skov, med meget flot og spændende natur for så lille en ø. Og hvem kan klage når turen derop i sig selv var en oplevelse; elve, uendelige skove, snedækkede tinder….og MANGE tunneller.
Udsigt fra Bukkøy (picture1):

Et kort resumé:
Vejret var dejligt det meste af tiden, og selvom om øens jordbund var noget fugtig (det er jo skovbund), gjorde det tørre vejr, at det ikke gjorde så meget.
Kampshows’ne var gode. På trods af at Lokes Frimænd og Odd ikke havde kæmpet sammen før, var der et godt flow. Publikum morede sig når de kunne høre og fattede hvad der foregik, og vi fik stykket en god historie sammen.

Kamp (picture2 and picture3):

Gode fester, sang og bægerklang…og indianerdans og rasleæg (picture4 and picture5).
Jo, det var nogle vellykkede fester og en udpræget vellykket weekend. Og en meget lang, men temmelig underholdende, tur hjem:

Konklusion: Karmøy Vikingfestival er et super hyggeligt og utrolig smukt beliggende marked, som bør få besøg af De Frie Bamser igen. Og: Lokes Frimænd er nogle hyggelige folk, hvis selskab Odd ganske sikkert ikke vil vige tilbage fra fremover.
Besked til selv: Huske at tage mad og household med næste år (for selvfølgelig skal vi derop næste år! 😉
Tilbage står kun ét spørgsmål: Hvor er coke-nissen Lystig Lordi egentlig henne? (Dusør gives for oplysninger om hans videre færd).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *